2016. december 25., vasárnap

A szinglilét szépségei

Kedves olvasók!
Amikor a karácsony már a levegőben lóg, repkednek a mínuszok és minden sarkon boldog párok sétálgatnak, könnyű azt hinni, hogy szinglinek lenni a lehető legszörnyűbb dolog a világon. Pedig valójában mindennek megvannak a maga előnyei, az én célom pedig az, hogy mindannyian értékelni tudjuk a helyzetünket. Lássuk tehát, hogy szerintem miért éri meg kapcsolaton kívül lenni!

1. Van időd magadra
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem ez a napi 24 óra édeskevés, ha az ember mindenre szeretne időt szánni. Általában a suli, a tanulás, a különóra, a pasi és az alvás mellett már ritkán van idő azokra a dolgokra, amiket az ember egyedül szeretne megvalósítani. Így ha nincs barátunk, talán tudunk helyet szorítani mindennapi teendőink mellett olyasmikre, mint a sütés, a dekorálás, az olvasás vagy az írás. Fontos, hogy akár kapcsolatban, akár azon kívül, de töltsünk néha időt csak magunkkal, hogy fejlődjön a jellemünk.
2. Azzal flörtölsz, akivel csak akarsz
A kötöttségek nélküli flörtölésnél nincs is jobb! Nem, most komolyan! Néha olyan jól tud esni az embernek, ha bűntudat nélkül elnevetgélhet egy kedves, helyes sráccal.
3. Nem kell aggódnod, ha késik a menstruációd
Legyünk őszinték, 16-17-18 évesen egy bizalomra épülő kapcsolatban szerintem semmi baj nincs azzal, ha az ember kísérletezik a testiségekkel. Viszont ennyi idősen nagyon fontos a biztonságra is gondolni, tudakozódni a témában, azonban még így sem lehetünk soha elég biztosak, tehát mindig okoz némi fejfájást, ha nem a megfelelő napon érkezik a menstruáció.
4. Nincs, aki hiányozzon
Szingliként nincs az az elviselhetetlen hiányérzet, mikor a barátod nyaralni megy két hétre és csak a telefonon olvasott kedves szavak mentenek meg.
5. Nincs, akiért aggódnod kelljen
Ebben az esetben is ugyanez a helyzet, nem kell folyton azon agyalnod, hogy jól van-e, él-e még, összetörte-e magát éppen valahol.

Boldog karácsonyt drágáim! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése