2015. október 3., szombat

Éljen a határozottság!


Kedves olvasóim!

Az utóbbi időben azt vettem, észre, hogy csak tengődöm. Szinte elfolyik mellettem az élet, csak telnek a napok, és nincsenek céljaim, nincsenek motivációim. Felkelek, suliba megyek, hazajövök, tanulok, edzésre megyek, hazajövök, alszom. Ez márpedig nem egy olyan életforma, amit magamnak kívánok, hiszen szeretném a tehetségeimet ápolni, szenvedélyeimet művelni, kimenni a természetbe fotózni, filmeket nézni, youtube videókon vidulni, nem utolsósorban pedig írni. Van pár gondolatom, talán nem világmegváltó tényközlések, néha csak az élet apró velejárói, és nagy esély van arra is, hogy nem minden héten lesz kiforrott bejegyzésem, de ennek ellenére próbálkozni fogok, hogy ne csak létezzek, hanem éljek is.
Nem érdekel hányan fognak olvasni, nem érdekel hány megjegyzés fog érkezni a bejegyzéseim alá, ha egyvalaki olvassa, már az is csodálatos. Szeretnék egy télies kinézetet, még akkor is, ha egyelőre az őszt tapossuk, és azt is gyengécskén, hisz elég napos és kellemes az idő mostanság. Jeges dizájnja még úgysem volt ennek az oldalnak sose.
Úgyhogy elnézést szeretnék kérni a határozottságomért, és remélem, hogy ez most egy olyan döntés lesz, melyet nem változtatok meg a közeljövőben.
Annyit még elmondanék, hogy vissza kell rázódnom a blogvilágba, annak menetrendjébe, tehát nem biztos, hogy mindenre jutni fog időm azonnal, de igyekezni fogok.
Szeretettel,
Bia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése