2014. augusztus 29., péntek

Hazatérés, élménybeszámoló

Kedves olvasók!
Egy apró, rövidke bejegyzéssel szeretném tudatni veletek, hogy épségben hazaértem a gólyatáborból. A legőszintébben ki tudom jelenteni, hogy életem legszenzációsabb három napját töltöttem el a legkedvesebb, legokosabb, legközvetlenebb emberekkel, akikkel valaha volt szerencsém találkozni [a legek mondata]. Ez volt minden vágyam, ezért küzdöttem a felvételi időszakban, a jutalom pedig egy olyan közel harminc diákból álló osztály, melynek minden tagja egytől egyig mulatságos, jóindulatú és barátságos. Ezért megérte az a sok áldozat, márciusban az eddigi legjobb döntésemet hoztam meg azzal, hogy elsőnek ezt az iskolát jelöltem. Még a rengeteg kutyagolás sem tudta kedvemet szegni, a talpam hasító fájdalma eltörpült a boldogság mellett, ami ért. Én leszek az első, aki bevallja, hogy bizony várom már a hétfőt! Alig várom, hogy jobban megismerhessen az osztályomat!
Egyik Angliában élő barátnőm hazautazott a nyárra, így végre sikerült megkaparintanom egy eredeti nyelvű Csillagainkban a hibát, szóval szaladok is, hogy olvashassam.
Vasárnap valószínűleg közzéteszek majd egy sulikezdéssel kapcsolatos írást, addig is mindenkinek csodálatos utolsó nyári hétvégét kívánok!
Szeretettel és köszönettel,
Bia

2 megjegyzés:

 1. Kedves Bia!
  Melyik Gimnáziumba fogsz járni?
  Nati
  U.I.: Remélem én is így fogok hazaérni jövőre a gólyatáboromból! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Drága Nati,

   Egy budapesti középiskolába, a Veres Péterbe fogok járni. Köszönöm kérdésedet! :)

   Millió puszi,
   Bia

   Ui.: Szorítok neked! ♥

   Törlés