2014. június 28., szombat

Közvélemény-kutatás

Kedves olvasók!
A történeteimet elsősorban magamnak pingálom, a saját elmém kitisztítására, ez a blog viszont azt a célt szolgálja, hogy titeket elgondolkodtasson és esetenként elszórakoztasson. Ebből kifolyólag valamiféle bizonytalanság van bennem, mikor felvetődik egy cikk ötlete, hiszen nem vagyok benne biztos, hogy örömmel fogadnátok egy-egy furcsább gondolatomat. Saját bevallásom szerint olyan ember vagyok, aki szívesen beszél a tabutémákról is, de azért nem kell aggódnotok, nem fogok extrém vizekre evezni, ha a tinédzseri problémákra kerül a sor. Csak arra szeretnélek kérni bennetek, drága olvasóim, hogy adjátok le a voksotokat az oldalsávban, a blog bevezetője alatt, vagy pedig megjegyzés formájában. Arra lennék kíváncsi, hogy titeket zavarna-e, ha elmesélném egy-egy kínosabb történetemet, hogy aztán mindnyájan megértsük a sztori tanulságát. Példának okáért egyszer négyszer felültem egymás után egy pörgőmasinára a vidámparkban és kikívánkozott belőlem a jégkása - ami még nem is lett volna gond, csakhogy ki is jött. Ilyesmikre kell gondolni. Női problémák alatt pedig leginkább a pánt nélküli melltartó kényelmetlenségét értem. Meg persze az imádott meleg Youtuberemet se felejtsük ki, akiről szeretnék írni egy beszámolót, viszont előbb kikérem a véleményeteket. Mert ha az ilyesmi nektek gondot okoz, akkor megtartom saját magamnak a hülyeségeimet, attól az oldal még tud működni, ezen témák nélkül. Nos?

2 megjegyzés:

  1. Kedves Bia!
    Engem nem zavarna, sőt örülnék neki, mivel én is többször kerültem kínos helyzetbe és legalább tudnám, hogy mit ne csináljak annak érdekében, hogy ne kerüljek ilyen helyzetbe.
    Nati

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nati

      Nagyon hálás vagyok, amiért ismét vetted a fáradságot és hagytál nekem egy megjegyzést! ♥ Örülök neki, hogy így érzek, én is azt szeretném, ha tanulnátok a hibáimból. :)

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés