2014. október 5., vasárnap

Gólyahét

Kedves olvasók!
A tegnapi nap folyamán eszembe ötlött valami melyről szeretném kikérni a véleményeteket. Holnap indul iskolánkban a gólyahét, melynek kétségtelenül szerves tagja lesz osztályom is, büszke kilencedikesként. Ennek keretében a hét első négy napján minden nap két-két feladat teljesítése lesz a dolgunk, melyet nem szeretnék előre elétek tárni, csupán annyit osztok meg, hogy vannak köztük igazán nevetségesek is. Pénteken sportnap, gólyabál gólyaavatással, valamint sulibuli. Ez az öt nap azok közé tartozik, melyeket nem elég a fejemben megőriznem, hiszen az emlékek idővel kifakulnak, elhalványulnak, viszont ha papírra vetem őket a nap végén, akkor bármikor visszaolvashatom őket. Így ha már leírom a történéseket. miért ne osztanám meg veletek? Elvégre ti is lesztek/vagytok/voltatok elsősök, nosztalgikus élményeket ébreszthetek egyesekben, míg másoknál elérhetem, hogy lelkesebben várják a kilencediket.
Így arra gondoltam, hogy minden nap végén lepötyögöm az aznap történt legmulatságosabb pillanatokat - nevek nélkül, természetesen -, hogy aztán öt napon át öt bejegyzést tegyek közzé a következő héten. Ezekhez pedig örömmel várom hozzáfűznivalótokat, amely lehet akár egy hasonló élmény, melyet eszetekbe juttattam.
Mi a véleményed? Szívesen olvasnád? Vannak plusz ötleteid, gondolataid a témával kapcsolatban, mellyel még izgalmasabbá lehetne tenni ezeket az irományokat?
Arra kérlek, hogy pipák és hozzászólások segítségével oszd meg velem a véleményed!
[A fejléckészítő verseny eredményhirdetése a nap folyamán várható.]
Legyen csodás hetetek,
Bia


4 megjegyzés:

  1. Drága Bia!!
    Csodálatos dolog történt ma velem, ma végre eljutottam odáig, hogy írjak pár sort neked. :) Fel nem tudom fogni, hogy, hogy lehetséges az, hogy mindenkinek tengernyi ideje van, csak nekem nem jut semmire. Örülök, hogy te ilyen pozitívan állsz a sulihoz, meg úgy a dolgokhoz, ugyanis arra a következtetésre jutottam, hogy ez a tanév sokaknak nehezen indult, és nem csak a suli miatt, de el vannak szontyolodva. És ez a hangulat ki is hat a blogokra is velem együtt. Sokan nem tudják mit csináljanak, hol tartanak most, fojtassák e vagy nem, és ez nagyon nehéz. Szerintem tök jó ötlet, hogy megírod nekünk a gólyaheteteket, én már kíváncsian várom. Nekünk Verébnap lesz. Verébtablót és csasztuskát kell írnunk előzetes feladatként, a többi pedig egyenlőre meglepi, hogy mi vár ránk. :D

    Puszil: L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lucinda,

      Ki kell ábrándítsalak, szerintem senkinek nincs ideje semmire az égvilágon, legalábbis én úgy vettem észre, hogy a legtöbb blogger idő szűkében van, főleg az egyetemisták. Ami engem illet, talán a nevetségesnek mondható kitartásomon múlik, hogy még nem adtam fel. Hiszen ha elhatároztam, hogy kilencedik ide vagy oda, végigviszem, akkor igenis lesz tíz bejegyzés minden hónapban. :) Remélem, hogy hamarosan neked is sikerül rendezned a gondolataidat, addig is sok sikert kívánok a bloghoz és a sulihoz egyaránt!
      Örülök, hogy tetszik az ötlet, sok pipa érkezett, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok. Igyekeznem kell, hogy minden nap legyen időm gép elé ülni, de igyekezni fogok, hogy ne okozzak csalódást. :)
      Köszönöm szépen, hogy írtál! ♥

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés
  2. Drága Bia!!

    Nagyon várom már a bejegyzést,kíváncsi vagyok a ti osztályotokat milyen megpróbálkoztatások elé állítják.Én nem járok ebben a cipőben,mégis várom,hogy elkezdődjön,mivel barátnőm kilencedikes és szeretnék jót nevetni rajta,még ha ez egy kicsit gonosz is.
    Szeretném megkérdezni,hogy a fejlécverseny első helyzetét elérő fejléc az Útvesztőről készült-e,ha igen akkor nagyon ajánlom.Könyvben és filmben is fantasztikus.:)

    xoLucy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lucy,

      Örülök neki, hogy tetszik az ötlet, holnap érkezik az első, bár amint mondtam, ez talán a legkevésbé izgalmasnak. :) Szerintem nem gonosz, minden bizonnyal az alsóbb és felsőbb évfolyamokról is jókat fognak mulatni rajtunk a suliban, a családról már nem is beszélve. :) Ennyi kell.
      Nem, nem az Útvesztőről, bár a leírtak alapján értem, hogy miért erre következtettél! Pedig azt is nagyon szeretném megnézni, biztos fantasztikus, köszönöm az ajánlást! A The First Time című filmről készült a fejléc. :)
      Köszönöm, hogy írtál! ♥

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés