2014. október 5., vasárnap

Filmfüggők Játszmája (fejlécverseny): Eredményhirdetés

Kedves olvasók!
Ahogy ígértem az előző bejegyzésemben, itt vannak a fejléckészítő verseny eredményei. A drága Faith Milborow sajnos úgy határozott, hogy elhagyja a blogspotos közösséget, mindezek ellenére viszont hajlandó volt segíteni a döntésben, ezért nagyon hálás vagyok neki, köszönöm!
Összesen öten küldték be a munkájukat, ám nem kellett csalódnom a tehetségetekben, egytől-egyig egyedi fejlécek születtek. Azonban a kevés jelentkező miatt úgy döntöttem, hogy nem hirdetek különleges nyertest, viszont választottam hagyományos első, második és harmadik helyezettet, valamint két embert emléklappal díjaztam. Köszönöm mindazoknak, akik részt vettek, a művek elérték, hogy bővüljön a megnézendő filmjeim listája!

Az emléklapok és oklevelek mind a csodálatos Sam Row munkái, ki ismételten kihúzott a bajból velük. Hálásan köszönöm! Mindenképpen kukkantsatok be blogjára, mely egy ehhez hasonló, cikkekkel és ajánlókkal foglalkozó oldal. ♥

Emléklappal díjazottak:


A kevés jelentkező miatt természetesen a ti blogjaitok is hirdetésre kerülnek az erre készített lapon.
Gratulálok!

Harmadik helyezett:


A fejléced őszintén kíváncsivá tett, hogy miről szólhat a film, úgyhogy igyekszem sort keríteni rá! Nyereményed az oklevél mellett az állandó hirdetés. Gratulálok!

Második helyezett:


Őszintén örülök, hogy végül beküldted a munkád, kár lett volna érte. Unokatestvérem kedvenc mesefilmje az Így neveld a sárkányodat, nálam a Jégkorszak viszi a pálmát, ennek ellenére nagyon tetszett mind a fejléc, mind az animációs film. Ezzel állandó hirdetést nyertél a blogon, valamint egy interjút is! Gratulálok!

Első helyezett:


Mondanom sem kell, hogy az első pillanatban levett a lábamról az alkotásod, ha a film legalább fele ilyen mesteri, akkor mindenképp megér egy nézést (már csak azért is, mert Dylan O'Brien szerepel benne). Nyereményed az oklevél mellett állandó hirdetés, valamint egy blogajánló. Gratulálok!

A nyeremények kapcsán majd konzultálok az érintettekkel, a Nyertesek oldalra pedig az a blog fog kikerülni, melyet a jelentkezésnél megadtatok. Amennyiben ez nem felel meg neked, kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot!
Én személy szerint élveztem a versenyt, remélem, hogy ti is így éreztek.
Úgy vettem észre, hogy szívesen követnétek nyomon a következő öt napomat, ezért a holnapi nap folyamán közzéteszem a gólyatábor első napjának történéseit, bár talán a hétfői feladatok teljesítése lesz a legkevésbé mulatságos.
Kellemes estét kívánok mindenkinek, 
Bia

9 megjegyzés:

  1. Úúú nagyon örülök, hogy tetszett a fejlécem, komolyan, és nagyon, nagyon, de nagyon örülök, hogy második lettem :DD Köszönöm!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Lucy,

      Boldog vagyok, amiért sikerült örömet szereznem. :) Tényleg tetszett a munkád, főleg a színek rajta, elképesztő, de komolyan! Csak így tovább, az interjú kapcsán pedig már írtam!

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés
  2. Kedves Bia!
    Sajnálattal latom, hogy nem nyertem, bár nagyon meglepett volna, mert inkább a fogalmazás az erősségem. Egyet hiányoltam, hogy mi nem láthatjuk a munkákat. Ezt ne egy sajnálkozásnak vedd csak érdekel az így neveld a sárkányodat fejléc, mivel az az egyik kedvenc filmem a mindenképpen, talán és a Szemfényvesztők mellett és a maradék négy is!
    Nati
    U.I.: Én is szeretem a Jégkorszakot!

    VálaszTörlés
  3. És a maradék négy is érdekel!- ezt kihagytam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Nati,

      Remélem, azért emiatt nem neheztelsz rám. :) Be kell vallanom, megfordult a fejemben, hogy azokat is kiteszem. Átgondolom még, lehet, hogy egy bejegyzésben közzéteszem őket, esetleg mikor az interjúkat és blogajánlókat hozom, beillesztem a fejlécet is, hogy mindenki megcsodálhassa. Köszönöm az észrevételedet, jogos a felvetés! :)

      Millió puszi,
      Bia

      Ui.: Nem lehet nem szeretni. :) Ó, és a Szemfényvesztőket én is imádom, hamarosan érkezik a második része!

      Törlés
    2. Természetesen nem vagyok haragos/dühös/sértődött, nem tudom mi a jó szó rá, hisz ez csak egy verseny! :)

      Törlés
    3. Ennek igazán örülök! Hiszen tudod, a részvétel a fontos, ráadásul igazán egyedi fejlécet készítettél! :)

      Törlés
  4. Drága Bia!
    Nem is tudom mit mondjak..
    Jó pár napig nem voltam bloggeren, de most végre felkukkantottam az emailjeim közé, és láttam az egy héttel ezelőtti leveled, nagyon megörültem, és még jobban megörültem, mikor megláttam az eredményt.
    Igazán köszönöm:))))
    Sophie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Sophie,

      Örülök, hogy sikerült meglepnem az eredménnyel, bár, hogy őszinte legyek, nem volt bennem kérdés, a választás egyértelmű volt. Gratulálok!
      Hamarosan elkészítjük a blogajánlót is! :)

      Millió puszi,
      Bia

      Törlés