2014. május 1., csütörtök

Üdvözlet

Kedves olvasó!

Örömmel köszöntelek legújabb blogomon, mely ezúttal nem egy történetnek ad helyet, hanem saját gondolataimnak, véleményeimnek. Talán már olvastál tőlem, eddig három befejezett történetet tettem közzé, amelyeket mind a Blogjaim menüpont alatt találsz meg, némi háttértörténettel feldobva.
Eme blog célja viszont az lesz, hogy kicsit érdekesebbé tegye egyre monotonabbá váló életünket, melyben folyton késésben vagyunk, bárgyú tekintettel bámuljuk a képernyőket, és megdönthetetlen rutin szerint éljünk mindennapjainkat.
Elsősorban cikkekkel szeretném megtölteni az oldalt, és őszintén remélem, hogy társak lesztek olyan dolgok megvitatásában, mint például a kamaszkor, a virtuális világ, vagy a felnőtté válás. Igyekszem minden alkalommal kifejteni álláspontomat, utána viszont rátok bízom a döntést és szívesen várom hozzáfűznivalótokat lent, a kommenteknél. Remélem, hogy harmónikusan tudjuk majd megosztani egymással gondolatainkat.
Bepillantást nyerhettek a saját kurta elmémbe, amelyet ajánlók által tárok elétek, így jobban megismerhettek engem és a mindennapjaimat. Akciódús, esetenként könnyezésre kényszerítő filmeket ajánlok majd a figyelmetekbe, sorozatokat, melyek milliók kedvencei, olyan blogokat, melyeket rendszeres követek és imádok. Ezeken felül találkozhattok majd Youtube csatornákkal, könyvekkel, szimbólumokkal és nevezetes építményekkel.
Rengeteg dolog van a világban, amit nem értünk és magyarázatért könyörög, a magam spirituális nagymamájával pedig sok mindenben hiszek. Kíváncsi vagyok, hogy némi internetes kutatással mire juthatok a Bermuda-háromszöggel, kísértetházakkal vagy természetfeletti jelenségekkel kapcsolatban.
Egyszer egy rendkívül eszes bloggerina azt nyilatkozta egy hozzászólásában, hogy azért hozza fel önmagát példának, mert éppen ő van kéznél. Így érthető, hogy sokszor fogok majd magamra hivatkozni, ha példát kell felhozni egy cikkel kapcsolatban.
Remélem, hogy akinek megtetszik a blog, az hasznosnak fogja találni, szeretnék minél izgalmasabb dolgokkal foglalkozni. Ha bármi észrevételed van, nyugodtan küldj nekem egy levelet, mindig szívesen fogadom a véleményeket, legyen szó ötletről, javításról, vagy reklamációról. Ha pedig szeretnél valamit hozzátenni az olvasottakhoz, a komment szekció szívesen fogadja soraidat.
Kellemes időtöltést kíván,
Bia Joy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése